Specialemballage til dine varer

​Er du på jagt efter et professionelt firma, der laver specialemballage til de varer, du skal have fragtet? Hos MR Træemballage har vi arbejdet med specialemballage og træemballage i mere end 21 år. Derfor kan vi tilbyde dig en god portion erfaring, når vi pakker dine varer til sikker transport.

Vores kunder henvender sig fra hele Jylland og Fyn, så du kan roligt kontakte os uanset, hvor du kommer fra – vi står klar til at hjælpe. Det er primært erhvervskunder, der henvender sig til os, da de ofte har større forsendelser, der skal fragtes. Er du privatkunde med behov for specialemballage til dine varer, skal det dog ikke holde dig tilbage – vi vil også rigtig gerne hjælpe dig. 

Specialemballage – disse ydelser får du

Vores pakkekoncept går ud på, at vi giver jer en fast m3-pris for pakningen af jeres varer. Først når vi kender dine krav og produkter, kan vi lave en prisliste til dig. De oplysninger, vi typisk nedskriver i vores pakkekoncept vedrørende vores kunder, er:

  • ​Pakning
  • ​Pladsoptimering
  • ​Oplysninger om de enkelte colli (dimensioner og vægt)
  • ​Pakkelister
  • ​Billeddokumentation
  • ​Mærkning

Kontakt os og giv os de relevante oplysninger - så finder vi en samlet pris for vores specialemballage.

Vi er din fleksible samarbejdspartner

Det er meget vigtigt for os at være fleksible i vores samarbejde med dig. På den måde kan vi levere den bedst mulige ydelse og den bedst mulige specialemballage til dig. Derfor går vi meget op i, at en pakkeaftale er detaljerig og godt gennemarbejde i tæt relation med vores kunder. På den måde har vi de bedste betingelser, når vi samarbejder med dig.

Har du en opgave, der kræver personlig inspektion, kommer vi gerne ud og ser opgaven. Derved kan vi udarbejde den mest optimale pakkeaftale og give dig det, du har brug for for at få dine varer sikkert frem.

SKAL VI HJÆLPE MED DIN SPECIALEMBALLAGE?

Skal vi samarbejde og hjælpe dig med specialemballage til dine varer? Kontakt os på 

75 56 76 11 eller mrt@mrt.dk, og få et uforpligtende tilbud og en god pakkeaftale. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Vurderet 4,9 ud af 5 ​baseret på mere
​end 9 bedømmelser, på Google.​

Kontakt os​

☎ Tlf.: 75 56 76 11

✉ E-mail: mrt@mrt.dk