MR Træemballage A/S har specialiseret sig i fremstilling af eksportemballage - ISPM 15 godkendt

Vi har stor erfaring med projektpakning, sikring af gods samt pladsoptimering. Vi rådgiver også gerne omkring emballageløsninger ud af huset. Ring for yderligere information.


MR Træemballage A/S er det oplagte valg, når varer skal pakkes ind før forsendelse med bil, skib eller fly. Firmaet har opbygget en stor erfaring i at pakke varer sikkert ind, hvad enten det gælder mindre dele eller produkter, der fylder en hel lastvogn. Vi har mulighed for at pakke gods til faste priser enten på vor fabrik, eller hos vores kunder.

Vi leverer naturligvis også tomme ISPM15 godkendte kasser efter mål, hvis man ønsker at pakke selv.

Ud over det rent praktiske med indpakning tilbyder MR Træemballage også at være modtagelse. Ofte skal produkter fra flere firmaer samles, inden det skal af sted. Her tilbyder vi at være "varemodtagelse".

 

Det sparer både arbejdskraft og lagerkapacitet for afsenderne, og med tingene samlet et sted kan det også give en pladsbesparende indpakning og være med til at spare på forsendelsesomkostningerne. Med den rigtige planlægning kan ting måske pakkes ned i tre containere i stedet for at skulle bruge fire. 

Det siger vores kunder

Vurderet 4,9 ud af 5 ​baseret på mere
​end 9 bedømmelser, på Google.​

Kontakt os​

☎ Tlf.: 75 56 76 11

✉ E-mail: mrt@mrt.dk