EKSPORT EMBALLAGE OG TRANSPORTEMBALLAGE

Leder du efter et firma, der kan sørge for, at dine varer er beskyttet på bedst mulig vis under både transport og opbevaring? Hos MR Træemballage har vi specialiseret os med fremstilling af eksportemballage. Det har vi gjort i 21 år, så du kan være sikker på, vi ved, hvad vi foretager os.

Vores kunder er primært erhverv, men har du privat behov for eksport emballage eller transportemballage, må du hellere end gerne kontakte os. Holder du til på Jylland eller Fyn, kan vi hjælpe dig. Ring i dag og hør nærmere.

Beskyt dine varer med transportemballage

Skal dine varer eller produkter transporteres, skal de selvfølgelig pakkes forsvarligt ind. Hos MR Træemballage sørger vi for:​

  • At dine varer er beskyttet mod vejr og vind
  • Sikring af dine produkter
  • Produktpakning
  • Rådgivning vedrørende emballageløsninger ud af huset
  • Pladsoptimering

Vi sikrer dig, at dine produkter er pakket forsvarligt ind i træemballage, når det fragtes - om det så skal transporteres med bil, skib eller fly. Og om der er små produkter, eller produkter der fylder en hel varevogn. Ønsker du selv at pakke dine varer, kan vi også leverer trækasser til dig - kontakt os endelig, hvis det er det, du ønsker. 

Brug os som varemodtagelse

Ofte er det sådan, at en samlet levering består af produkter fra mange forskellige leverandører eller firmaer. Det kan ofte være en besværlig affære, da man så skal opbevare de forskellige produkter, inden de kan pakkes samlet ned med vores eksport emballage. 

Det er der selvfølgelig rigtig gode råd for. Vi vil hellere end gerne være varemodtagelse for dig og dine varer. Således modtager vi og opbevarer dine varer, når de ankommer fra forskellige leverandører på forskellige tidspunkter. Det sparer dig for en masse arbejdskraft, pladsopbevaring og leveringsomkostninger.

Når vi har alle varerne, pakker vi dem forsvarligt ned og sender dem til den ønskede destination. 

Skal vi hjælpe dig?

Skal vi hjælpe dig med eksport emballage og træemballage? Kontakt os på 75 56 76 11 eller mrt@mrt.dk, og få et uforpligtende tilbud.

 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder

Vurderet 4,9 ud af 5 ​baseret på mere
​end 9 bedømmelser, på Google.​

Kontakt os​

☎ Tlf.: 75 56 76 11

✉ E-mail: mrt@mrt.dk